Handig! Zo knoop je een badjas veel strakker dicht

Wat een handige hack!

Een badjas zit niet alleen heerlijk, maar is ook nog eens aangenaam warm. Tenminste, als je hem goed dichtknoopt. Want hoe vaak hebben we niet gehad dat je badjas op het meest onhandige moment openvalt en je jezelf daarmee letterlijk blootgeeft. Dankzij TikTok weten we nu precies hoe we een badjas op de juiste manier dicht moeten knopen. Lees gauw verder! 

TikTok-hacks

TikTok is allang niet meer de plek voor dansende mensen. Er zijn namelijk een hoop handige hacks te vinden op het platform, zoals deze handige functie van je broodrooster. Ook op het gebied van interieur kun je hier je hart ophalen. Zo vonden we al eerder deze DIY-hack voor marblekaarsen en nu hebben we weer een nieuwe hack gevonden waarmee je jouw badjas een stuk strakker om je lichaam krijgt. Ideaal!

Megan Garland

TikTokker Megan Garland legt uit hoe we een badjas het beste kunnen dichtknopen. Het begint eigenlijk met een fout die we allemaal maken, namelijk het koord van de badjas door alle lussen te rijgen. Hoe fijn het misschien ook zit om het koord om je middel te hebben, is dit wel de reden waarom je badjas zo snel opengaat. Je kunt ‘m namelijk niet te strak aantrekken. Daarom haalt Garland het koord uit de lussen, en gebruikt hem op een andere manier.

Veel verbaasde kijkers

Garland stopt het koord door de twee lussen aan de voorkant van de badjas. Hierdoor kun je gewoon de badjas vouwen zoals je altijd doet, maar trek je de lussen veel strakker aan. Even een knoop erin en klaar is Kees. Of Henk. Of wie er ook mee bezig is! Het filmpje kon rekenen op veel verbaasde kijkers, en heeft al meer dan 106.300 likes gekregen. Wij snappen dat wel! Bekijk het filmpje hieronder voor de handige hack.

@meggarlanddJust go and try it ?? #tiktokhacks #fyp #foryou #foryoupage #fyp? #momlife #momof3 #momhumour #sahm #wahm #momstyle #momtips? BORN FOR THIS – Foxxi

Lees ook: Dit is wat je wel en niet mag meenemen uit je hotelkamer

Bron: Flair.nl | Beeld: Pixabay