Heb je geen babypoeder in huis? Lees dit en je gaat het morgen kopen!

Je kunt veel meer met babypoeder doen dan je denkt

We weten bijna allemaal wel dat babypoeder goed is voor baby’s, dat is immers toch wel een behoorlijke inkopper. Babypoeder zorgt ervoor dat de moeilijk onbereikbare huidplooien goed droog worden zodat de schrale huid van een baby niet geïrriteerd raakt en het verzorgt de billen van een baby. Door de ontlasting in de luier is er immers altijd het risico op infecties en ontstekingen. De voornaamste functie van babypoeder is het verzorgen van de huid. Het houdt de huid zacht en glad en het zorgt er ook voor dat de huid goed droog blijft.

Maar als je sinds je eigen kindertijd of sinds de tijd dat je kinderen klein waren niet meer te maken hebt gehad met babypoeder, dan heb je echt een heleboel super handige dingen gemist waar je babypoeder uitstekend voor kunt gebruiken. Van het schoonmaken van voeten die onder het zand zitten tot een droge shampoo en zelfs voor het bestrijden van mieren. Babypoeder is voor veel meer dingen geweldig te gebruiken naast het verzorgen van de huid van een baby en deze weer lekker te laten ruiken. We hebben maar liefst vijftien manieren voor je op een rij gezet.

Schuren kan behoorlijk vervelend zijn als je aan het hardlopen bent op een warme dag, bijvoorbeeld van kleding die te strak zit. Doe gewoon wat babypoeder op de plekken die het kunnen gebruiken en je zult van het begin tot het einde helemaal droog blijven.

Als je voeten onder het zand zitten, doe er dan gewoon wat babypoeder op en al dat zand zal ervan af komen.

Doe ‘s avonds wat babypoeder in stinkende zweetschoenen en ‘s ochtends zal de vieze geur verdwenen zijn. Het restant van het babypoeder kun je dan gewoon weggooien.

Bespaar flink wat geld op gezichtspoeder, in plaats daarvan kun je gewoon babypoeder gebruiken.

Wil je je benen waxen? Verzacht dan de pijn door er vooraf wat babypoeder op te doen.


Pagina 1/3