Hebben! Action verkoopt karaokeset voor een prikkie

karaokeset

Ren naar de Action!

Een avondje karaoke is natuurlijk dé manier om met familie en vrienden onder het genot van een paar drankjes de hele avond plezier te maken en te zingen. Goed nieuws: zo’n avond kun je nu ook naar je eigen huis halen, want de Action verkoopt namelijk een spotgoedkope karaokeset. 

Goedkoop

Action komt regelmatig met items die je leven net een stukje leuker maken. Ook deze week verkoopt de winkel weer een enorme parel, namelijk een karaokebox met microfoons.

Een karaokeset is hét apparaat dat jou dit jaar vele leuke avonden zal bezorgen. Jij en je vriendinnen kunnen je met deze set helemaal schor zingen op al jullie favoriete hits. Enne, je scoort ‘m ook nog voor een prikkie. De karaokeset kost maar €29,95.

Action beschrijft de set als volgt op hun website. “Zing de sterren van de hemel samen met een vriend of vriendin met deze karaokeset. Na 3 uur opladen gaat de batterij tot wel 5 uur mee, genoeg dus voor een hele avond plezier! Je kunt hem via bluetooth met je telefoon verbinden, om zo jouw favoriete hits mee te zingen. Daarnaast is hij uitgerust met 2 geluidseffecten: een echo en een stemvervormer.” Daar ben je dus wel even zoet mee.

karaokeset

Zingen maar

Of jij en je vriendinnen nou de sterren van de hemel zingen of alle noten van Adele’s nummers net niet halen: karaoke is altijd een feestje. Er zitten trouwens zelfs een aantal stemvervormers op, die je stem dus zuiverder kunnen laten klinken. Ideaal! Waar wacht je nog op, ren naar de Action!

Lees ook: Door déze lifehack ruikt je badkamer altijd naar een spa

Bron: Grazia | Beeld: Action