Hielkloven: met dit goedkope middeltje kom je er mogelijk vanaf

Dit product is goedkoop en effectief tegen hielkloven

Hielkloven zijn heel vervelend. Ze doen pijn, blijven haken waardoor ze kunnen scheuren en ze zijn gewoon niet mooi. Je wilt er vanaf, zodat jij deze zomer ook lekker je sandalen aan kunt doen zonder je te schamen voor de achterkant van je voeten. 

Geen schuurpapiervoetjes meer voor jou!

Maizena

Soms zijn er van die middeltjes die zo ontzettend simpel zijn, maar heel goed werken. Je hoeft helemaal geen dure apparaten of middeltjes te kopen als je dit product maar in de keuken hebt staan. We hebben het hier over maizena. Het poeder werkt heel effectief tegen die nare kloofjes en het is ook nog eens heel makkelijk in gebruik.

Slapen

Je gebruikt maizena als volgt. Voordat je gaat slapen poeder je je hiel helemaal in. Zorg dat er echt een goed laagje op zit. Doe er vervolgens een sok overheen en ga slapen. Spoel de maizena er ‘s ochtends af en je zult zien dat je voet weer helemaal geneest en jij ook supergladde voeten hebt aankomende zomer. Zijn je kloven heen diep? Dan kan het handig zijn om je voeten eerst te vijlen door gebruik te maken van een speciale voetvijl. Gebruik daarna de maizena en dan werkt deze truc ook geweldig voor jou.

Lees ook: Ook zo’n droge huid in de winter? Déze tips gaan je helpen!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron: Oma Weet Raad | videostill youtube