Dit is dé makkelijkste manier om je zilveren sieraden weer schoon te krijgen!

Wie had gedacht dat het zó makkelijk is?

Wanneer je enige tijd die zilveren ring draagt of dat leuke zilveren hangertje, kan het zijn dat-ie wat dof en grijs is geworden door het vele dragen. En dat is natuurlijk jammer van dat mooie sieraad. Maar hoe krijg je je zilveren sieraden weer mooi zonder hier al te veel tijd in te steken?

Sommigen hollen direct naar de juwelier wanneer een sieraad een opknapbeurtje kan gebruiken, maar dat is in het geval van dof geworden zilveren sieraden helemaal niet nodig. Je hebt dat hangertje, die oorbellen of die ring zo weer glanzend. Het leuke: je hebt het wondermiddeltje dus al in huis: tandpasta!

Je hebt enkel een beetje tandpasta nodig om je sieraad weer glanzend te krijgen. Spuit een beetje tandpasta op het sieraad dat onder handen genomen moet worden. Gebruik een wattenschijfje om de tandpasta over het zilveren sieraad te masseren. Wanneer je sieraad al lange tijd dof is, moet je wat langer masseren dan wanneer het pas net die doffe grijze kleur kreeg. Doe dit een minuutje en je zult meteen zien dat je zilveren sieraad weer straalt als voorheen!

Deze tip bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron en Beeld: Snapguide