Aha! Dit is waar dat kleine zwarte puntje bovenaan je telefoon voor dient!

telefoon

Aha… Dus daar is dat zwarte puntje voor!

We hebben er tegenwoordig allemaal één op zak: een smartphone. Was het vroeger ondenkbaar dat we de hele dag met onze telefoon bezig zouden zijn, zo is het nu ondenkbaar dat we zonder zouden moeten.

De telefoons hebben veel verborgen functies.

Nadelen…

Een leven zonder smartphone is tegenwoordig bijna niet meer voor te stellen; we gebruiken hem als agenda, telefoonboek, entertainment en routekaart. Harstikke handig dus. Maar niet alles aan de smartphone is positief: zo zou het blauwe licht van het scherm onze slaap beïnvloeden, zorgt in relaties voor strubbelingen omdat beide partijen alleen maar met hun telefon bezig zijn en schept het de verachting en druk dat we altijd maar bereikbaar moeten zijn.

Maar ook verborgen functies!

Afgezien van de nadelen die aan de telefoons kleven -die trouwens vermeden kunnen worden door hem soms gewoon even weg te leggen- is een smartphone natuurlijk wel gewoon heel handig en dient hij als vervanging voor vele andere apparaten. Waarschijnlijk heeft de telefoon nog veel meer functies dan je in eerste instantie dacht. Neem nu dat zwarte puntje dat zich naast je camera bevindt. Zit dat er voor de sier? Zeker niet! Op de volgende pagina lees je waar het voor dient.


Pagina 1/2