Je krijgt stralend en schoon wasgoed door 1 goedkoop wondermiddel te gebruiken! Het is nog eenvoudig ook!

Eenvoudig, goedkoop en multifunctioneel

Dit is echt zo’n grootmoeders tip! Zo’n trucje dat verbazingwekkend goed werkt, maar dat niemand eigenlijk weet of dagelijks toepast. En dat terwijl het zo goed werkt! Als je samen met dit natuurmiddel je was in de wasmachine wast, dan komt het er gegarandeerd zacht, lekker geurend en schoon uit!

Het mooie van deze truc is dat niet alleen je was zelf er schoner van wordt, maar ook je wasmachine!

Azijn

Om te beginnen: giet bij het normale wasmiddel in de wasmachine een flinke scheut azijn, dit versterkt de werking van het gewone wasmiddel. Voor het grovere werk dompel je je kleding eerst onder in een badje van 125 milliliter azijn met water. Geniet vervolgens van heerlijk schone, niet naar azijn stinkende was!

1. Zweet- en deovlekken
Zonde dat je kleding na verloop van tijd weg kan gooien omdat er onder de oksels zweetplekken ontstaan die er maar niet uit willen met gewoon wasmiddel. Met azijn wel!

2. Wasverzachter
Giet ook wat witte azijn in het bakje van de wasverzachter van de wasmachine. Je was wordt er heerlijk zacht van en is niet schadelijk voor het milieu.

3. Kleurbehoud
Sprenkel ongeveer 125 ml azijn over je kleding voordat je het gaat wassen. Dit beschermt tegen vervaging van kleuren en verwijdert de zeepresten uit je wasgoed.

Lees snel verder op de volgende pagina! Vooral voordeel nummer 8 is erg goed!

Pagina 1/3