Heb je last van blaren? Dan zul je verbaast zijn hoe makkelijk en effectief dit middel werkt!

Met dit handige middel kom je eenvoudig van blaren af

Blaren, we hebben ze bijna allemaal weleens gehad. Van die typisch pijnlijke, opgezette plekken, meestal blaasjes, die ontstaan door druk op de huid. Feitelijk is een blaar niets anders dan een reactie van de huid om het onderliggende weefsel te beschermen. En dus is een blaar eigenlijk niets anders dan een vorm van huidletsel waarbij zich tussen de opperhuid en de lederhuid vocht ophoopt, waardoor je dus een blaasje ziet.

Je merkt het vaak aan een branderige, rode huid. Wrijving of druk door te nauwe schoenen is een veelvoorkomende oorzaak, net als natte sokken of nog niet goed ingelopen schoenen. Je krijgt blaren dan ook meestal op je voeten, maar je kunt ze ook gewoon op je handen krijgen. Dat kan bijvoorbeeld tijdens tennissen ontstaan als je nog niet zoveel of zelfs nog helemaal geen eelt op je handen hebt.

Er zijn natuurlijk heel wat manieren om blaren te bestrijden, denk dan bijvoorbeeld aan alleen lopen op goede, ingelopen schoenen, het dragen van droge en naadloze sokken, talkpoeder gebruiken onder je voeten en hielen en nog diverse andere handige manieren. Maar we hebben een hele effectieve manier voor jullie ontdekt waarmee je zonder al teveel moeite van die vervelende blaren af kunt komen. Op de volgende pagina leggen we je graag uit om welk middel het gaat.


Pagina 1/2