Dit is waarom je een lege tube zonnebrand nooit moet weggooien

Die lege tube zonnebrand kan nog goed van pas komen!

We zijn nog niet van de zomer af in ons land. De temperaturen lopen ook deze week nog op tot boven de 30 graden. Ons hoor je niet klagen, want zo’n heerlijke nazomer is zeker geen straf. Is je fles zonnebrand inmiddels leeg van al dat insmeren? Gooi deze dan nog niet direct in de prullenbak, want de tube kan nog goed van pas komen.

Vanaf nu gooi je nooit meer die lege tube zonnebrand weg!

Extra zonnebrand

Om te beginnen hoef je je lege fles zonnebrand nog niet direct in de prullenbak te mieteren, omdat er meestal nog veel van de crème achterblijft in de fles. Je zal zien dat wanneer je de zijkant van de tube opensnijdt, je zeker nog wel 2 tot 3 volledige smeerbeurten uit de fles kunt halen!

Kostbare spullen opbergen

Daarnaast kan de lege tube nog goed van pas komen op het strand of bij het zwembad. Heb je de fles opengesneden aan de zij- of onderkant, net zoals we hierboven vertelden? Zorg dan dat alle crème uit de tube is gehaald. Verlaat je je handdoek om een frisse duik in het water te nemen, dan wil je natuurlijk wel dat je dierbare spullen als sleutels, geld en telefoon veilig achterblijven. Dit is precies waar die lege tube zonnebrand van pas komt! Al je dierbare spullen kun je namelijk heel gemakkelijk kwijt in deze lege tube en niemand zal denken dat hier kostbare spullen in zitten opgeborgen! Handig, toch?

Lees ook: Dit is de reden waarom je vanaf nu altijd een hoeslaken meeneemt naar het strand

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron en beeld: Tips en Weetjes©