Lifehack: met deze truc krijg jij je radiator écht goed schoon

De binnenkant van je radiator is nog nooit zo schoon geweest

Een verwarmingsradiator schoonmaken is zo makkelijk nog niet. Met de stofzuiger kom je er nét niet lekker bij, met een radiatorborstel blijft er vaak ook nog wat vuil achter en met een vochtig doekje is het al helemaal onbegonnen werk. Gelukkig is daar TikTok. ‘Mrs. Clever Clean’ deelt daar dé truc om je radiator echt goed schoon te krijgen. 

Wat heb je nodig?

Het enige wat je nodig hebt is een schepje waspoeder (in de video wordt het universele waspoeder van Persil gebruikt), wat heet water, een handdoek en twee bakjes.

Zo werkt het

Je gaat als volgt te werk: leg eerst een handdoek onder de radiator en plaats een breed bakje onder de verwarming. Vervolgens meng je in het andere bakje of een maatbeker het schepje waspoeder met het hete water. Daarna giet je dit mengsel door de radiator, ín het bakje dat eronder staat. In het filmpje is te zien dat je zo heel veel viezigheid uit de radiator mee spoelt. Ideaal!

Bekijk hieronder de TikTokvideo:

@clever.clean

#lumkushmka #lumkushmeka #foryoupage #fyp? #fyp #cleanthatup #cleanbandit #deepcleanig #cleaninghacks #viral #deepcleanig

? Lum Kush M’ka – Greta Koci

Lees ook: Dit is waarom je de douchekop moet schoonmaken met baking soda

Bron: TikTok | Beeld: Unsplash, He Gong