Betaalbare luxe: hier vind je de goedkoopste vijfsterrenhotels ter wereld

luxe

Zo kan iedereen een luxe vakantie betalen

Een luxe vakantie waarin je helemaal in de watten wordt gelegd kan je een ongekend gevoel van ontspanning geven. Je hoeft je niet druk te maken over het eten, het netjes houden van je kamer of elk ander ongemak. 

En verblijf in een vijfsterrenhotel is bedoeld om jou de ontspanning te beiden die je nodig hebt.

Vijfsterrenhotels

Maar goed, dat kan Jan Modaal natuurlijk helemaal niet betalen, zo’n decadent hotel. Je denkt misschien dat deze verblijven alleen weggelegd zijn voor de rijkeren van onze samenleving, maar dat hoeft helemaal niet waar te zijn. Je kunt namelijk al een vijfsterrenhotel boeken voor minder dan 80 (!) euro per nacht. Niet in Nederland natuurlijk; daar vind je de goedkoopste vijfsterrenhotels in Rotterdam, waar je alsnog meer dan 100 euro voor betaalt. Nee, voor de goedkoopste vijfsterrenhotels moet je in andere landen zijn.

Betaalbare luxe

En voor die goedkopere hotels hoef je dus helemaal niet perse naar de andere kant van de wereld te reizen. Zo vind je ook relatief dichtbij huis ongekend luxe hotels tegen een betaalbare prijs: in onder andere Bulgarije, Berlijn en Brussel kun je voor weinig geld een luxe kamer boeken. Wereldwijd is Kuala Lumpur echter de grote winnaar: daar vind je meerdere luxe maar toch betaalbare hotels en betaal je gemiddeld 96 euro per nacht. Ook Istanboel komt met 105 euro per nacht als relatief goedkoop uit de bus. Waar je absoluut niet moet gaan slapen als je een beetje op de portemonnee wilt letten zijn New York (329 euro per nacht), Dubai (319) en Ibiza (216) euro.

Zoek de beste deals!

Wil je genieten van kwalitatieve hotels tegen de beste prijs, dan is het raadzaam om aanbiedingen in de gaten te houden. Zo kun je bij bijvoorbeeld Secret Escapes de mooiste reizen voor de laagste prijzen vinden. De medewerkers van Secret Escapes selecteren de beste aanbiedingen en garanderen dat er nergens een lagere prijs te vinden is. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd worden de beste deals voor je geselecteerd. Benieuwd? Vind je nieuwe (goedkopere) vakantie hier!

Lees ook: Weinig geld, maar wil je toch op vakantie? Dan moet je naar een van deze goedkope steden gaan!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Skyscanner | Beeld: Pexels