Met deze spotgoedkope gadget van Action raak je nooit meer je sleutels kwijt

sleutels kwijt

Hebben!

Ben jij het ook zo zat om altijd alles kwijt te zijn? Om in die grote tas naar je sleutels te moeten graaien terwijl je toch echt eigenlijk naar binnen wilt omdat je heel nodig moet plassen? Dan is deze uitvinding iets voor jou! Het beste van alles? Je koopt ‘m ‘gewoon’ voor een prikkie bij de Action.

Spullen kwijt

Het aantal situaties waarin we iets kwijt zijn dat we toch echt nét nog vast hadden, is niet meer op twee handen te tellen. Wist je dat we gemiddeld iedere dag zo’n tien minuten besteden aan het zoeken van spullen? Zonde van je tijd! Met deze handige locatietracker van Action is dat voortaan niet meer nodig.

Locatietracker

De handige gadget waar het allemaal om gaat is een apparaatje dat niet groter is dan een gemiddelde sleutelhanger en kun je aan vrijwel alles vastmaken. Neem bijvoorbeeld je sleutels; maak ‘m aan je sleutelbos vast en je kunt met de ingebouwde microfoon en een eenvoudige verbinding met je mobiel vrijwel nooit meer de mist in gaan. (Tenzij je je telefoon ook kwijtraakt natuurlijk…)

Je scoort de locatietracker bij onze favoriete budgetketen al voor slechts €1,99 en zorgt ervoor dat jij voortaan nooit meer eindeloos aan het zoeken bent naar je spullen! Deze TikTokker testte de gadget al even voor je uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Interiorvibes (@interiorvibes.nl)

Met behulp van deze bluetooth tracker heb je de locatie van je spullen in een handomdraai weer teruggevonden. Enne, je kunt het apparaatje ook aan andere snel kwijtrakende items vastmaken, zoals je tas, je portemonnee of zelfs aan de halsband van je hond!

Lees ook: Je kunt binnenkort reclamevrij gebruik maken van Facebook en Instagram

Bron: Instagram @interiorvibes.nl, Action | Beeld: Pexels, Instagram @interiorvibes.nl