Met dit product van de Wibra blijft jouw Airfryer schoon

airfryer

Scheelt weer een schoonmaakbeurt!

Een airfryer kan tegenwoordig niet ontbreken in je huishouden. Menig gerecht maken we in de airfryer en we kunnen dan ook niet meer zonder. Om je apparaat een lang leven te geven, is het belangrijk dat je ‘m regelmatig schoonmaakt. Met dit product van de Wibra wordt het schoonmaken een eitje! Zo kun je er extra lang van blijven genieten.

Schoonmaken

De airfryer schoonmaken kan een behoorlijke klus zijn. Vaak blijven er etensresten achter die je maar moeilijk uit het bakje krijgt. Het liefst hebben we daarom dan ook een goede, effectieve schoonmaaktip, die er ook nog eens voor zorgt dat we snel klaar zijn met de schoonmaak. Gelukkig hebben we die nu gevonden.

Bakje

Wibra heeft hier namelijk een handige oplossing voor, want de winkel verkoopt nu een handig product. Bij de Wibra kun je nu speciale bakjes kopen die je in de airfryer kunt leggen. Het is een herbruikbare vorm van siliconen, die je zo kunt afspoelen onder de kraan na gebruik!

Op TikTok laat Wibra zien hoe handig het product is.

@wibranl Mandje klaar? Airfryen maar! Met behulp van deze bakjes houd jij je airfryer lekker schoon, ideaal! Zo hoef jij je na het bakken geen zorgen meer te maken over het schoonmaken van je airfryer ?? #wibra #wibranederland #airfryer #airfryerrecipes #airfryertiktok #budgettips #datdoejegoed ? original sound – xxtristanxo

“Mandje klaar? Airfryen maar! Met behulp van deze bakjes houd jij je airfryer lekker schoon, ideaal! Zo hoef jij je na het bakken geen zorgen meer te maken over het schoonmaken van je airfryer”, schrijft Wibra in de caption bij de video. Dat wordt rennen naar de winkel!

Lees ook: De Airfryer maak je schoon in twee simpele stappen

Bron: Fem Fem | Beeld: TikTok, Adobe Stock