Met dit snelle trucje zorg je ervoor dat harde boter weer heerlijk zacht wordt! Probeer het zelf ook eens!

Met dit slimme trucje maak je harde en moeilijk smeerbare boter wat zachter

Je kent het vast wel, dat moment dat je net zin hebt in een lekkere boterham, maar je boter is ongeveer zo hard als steen. Je hebt geen zin om eindeloos te wachten, want je wilt gewoon zo snel mogelijk eten. En als je het er wel op waagt dan is het gevolg meestal dat je letterlijk je complete boterham sloopt met de keiharde boter. Dat is een lastige situatie, dus wat doe je dan? Wij hebben de oplossing!

Roomboter zacht en smeerbaar maken is niet zo makkelijk als het klinkt, tenminste niet als je het trucje nog niet weet dat wij voor je hebben. De roomboter even snel in de magnetron doen is ook niet direct een oplossing, want je moet het in de gaten houden om te voorkomen dat je boter niet te snel smelt.

Gelukkig bestaat er een hele simpele en effectieve truc waarmee je je boter eenvoudig en super snel smeerbaar kunt maken. Je hebt daar alleen maar een groot glas en heet water voor nodig. Hoe het precies werkt leggen we je graag uit op de volgende pagina.


Pagina 1/2