Multifunctioneel! Tien situaties waarbij je tandpasta maar al te goed kan gebruiken!

Tandpasta kun je voor heel veel verschillende dingen gebruiken

Tandpasta staat synoniem voor het poetsen van je tanden en dat is ook logisch, maar wist je dat je er nog veel meer handige dingen mee kunt doen? Het is simpelweg voor veel meer dingen te gebruiken dan mooie, stralende, witte, schone tanden.

Je ziet het wel vaker, de multifunctionele inzetbaarheid van de meest algemene producten en vanaf nu valt ook tandpasta voor je in dit rijtje, want als je deze tips eenmaal weet dan zul je nooit meer hetzelfde kijken naar die tube. We hebben tien alternatieve redenen waarvoor je tandpasta ook kunt gebruiken op een rijtje gezet voor je. Laat je verrassen!

1. Laat je sieraden weer stralen
Wist je dat je sieraden als een diamanten ring weer prachtig kunt laten glimmen als je deze oppoetst met een zachte tandenborstel en wat tandpasta? Vervolgens moet je de sieraden afspoelen met water en dan laten drogen.

2. Zeg nee tegen muggenbulten en puistjes
Als je voordat je gaat slapen een muggenbult of een puistje aanstipt met wat tandpasta en je laat het vervolgens de hele nacht op de plek des onheils zitten, dan zul je de volgende ochtend zien dat de muggenbulten of oneffenheden al een stuk minder zijn geworden. Vergeet het de volgende ochtend niet even af te spoelen met lauw water.

3. Verwijder verfresten uit je haar
Misschien heb je net even een nieuwe kleur in je haar gedaan, maar wellicht zie je de verfresten rondom je haarlijn nog zitten steeds zitten. Ook hier brengt tandpasta je redding. Poets het er gewoon uit en je zult er uiteindelijk niets meer van zien.

Meer tips op de volgende pagina!


Pagina 1/3