Bij déze Nederlandse supermarkt koop je spotgoedkoop een van de BESTE rosé’s van de wereld!

Topkwaliteit voor een klein prijsje!

Tijdens deze heerlijke zomerdagen nippen we graag aan een glaasje goede rosé. Echter moet je soms diep in de buidel tasten om een goede fles rosé in de wacht te slepen. Voortaan hoef je gelukkig niet meer in de papieren te lopen om een goed flesje rosé aan te schaffen. Bij budgetsupermarkt Aldi kun je namelijk een van de beste rosé’s ter wereld bemachtigen!

De Franse rosé die de naam ‘Exquisite Collection Côtes De Provence 2016’ draagt, won een zilveren medaille op de International Wine Challenge, oftewel de Oscars onder de wijnen. Niet alleen kun je deze wijn bij Aldi bemachtigen, je betaalt er slechts acht euro voor! De wijn kreeg onder andere een zilveren plak omdat de wijn is gemaakt van rijp, zomers fruit met een royaal zuurpalet. Ook werd er lovend gereageerd op de frisse afdronk van de rosé.

Het is niet de eerste keer dat een budgetsupermarkt een prijswinnaar in huis had. Zo won Lidl vorig najaar de prijs voor hun huiswhisky. Deze kreeg maar liefst het cijfer 9.5 in Jim Murrays prestigieuze Whisky Bible.

Lees ook:

Bron: Esquire | Beeld: Pexels