Netflix-lifehack: met deze truc maak je verborgen categorieën zichtbaar 

verborgen categorieën

Nu kunnen we helemaal niet meer stoppen met kijken 

Dacht jij Netflix al helemaal te hebben uitgespeeld? Dan heb je deze nieuwe functie waarschijnlijk nog niet ontdekt. Het videoplatform staat nu al garant voor urenlang vermaak, maar er is nu een nieuw technisch snufje beschikbaar waardoor we nog veel meer titels kunnen zien. Netflix zal dan ook nooit meer hetzelfde zijn nadat je deze lifehack hebt geprobeerd.

Verborgen categorieën 

We hebben het over Netflix Hidden Categories, een heel slimme Chrome Extensie die je kunt downloaden in je browser. Wat doet het dan precies? De extensie laat je alle — ja, echt álle — categorieën zien op Netflix. De functie was al beschikbaar door een van de geheime trucs te gebruiken die op het internet rondgaan, maar nu installeer je de extensie dus in een paar klikken. Het enige dat je nodig hebt is Google Chrome of Firefox als internetbrowser. 

Schat aan verborgen series en films

Met dank aan Netflix Categories ontdek je weer een schat aan verborgen series en films, die je niet standaard te zien krijgt op je scherm wanneer je ‘gewoon’ door Netflix scrolt. We kunnen ons ook voorstellen dat je niet zit te wachten op een enorme lijst met films en series die er te zien zijn. Goed nieuws: je kunt ook je favorieten aangeven. Zo krijg je alleen titels te zien die bij jouw interesses passen. Handig! Nu we eenmaal weten dat deze functie bestaat, vragen we ons af hoe we ooit zonder hebben kunnen leven. 

Wil jij de verborgen categorieën zichtbaar maken? De extensie is beschikbaar voor Google Chrome en Firefox, download hem hier

Lees ook: Zet de popcorn maar klaar: deze titels verschijnen in april op Netflix

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Pexels