Nooit meer klungelen met een muntje of een mandje bij de supermarkt! Er is een redder in nood!

Karretje

Het is een herkenbaar moment. Met lichte tegenzin rijd je naar de supermarkt, parkeer je je autootje en loopt naar de winkelkarretjes. Je kijkt in je portemonnee en ja hoor, het is weer zover! Geen kleingeld, dus geen karretje! Dan maar gewoon het hoognodige pakken en zo snel mogelijk weer naar de auto. Maar terwijl je tussen de schappen door loopt pak je nog even een zakje nootjes, een pot pindakaas, oh en het afwasmiddel is ook op! Vaak haal je toch altijd meer dan dat je nodig hebt en daar sta je dan, bepakt en bezakt bij de kassa. Je pot pastasaus glipt tussen je vingers door… Dat karretje was toch wel handig geweest..

Bij bijna alle winkels heb je tegenwoordig een muntje nodig, Albert Heijn of Jumbo, het maakt niet uit. Een mandje pakken kan ook maar dat is vaak net iets te zwaar om te gebruiken, zeker als je zware flessen met drinken nodig hebt.

muntje

We hebben een trucje ontdekt waarmee je eigenlijk altijd een karretje kunt pakken zonder dat je een muntje nodig hebt. Dit hulpmiddel heb je eigenlijk altijd wel bij je. Er zijn zelfs mensen die dit altijd gebruiken in de supermarkt. Een lezeres sprak ons aan en gaf aan dat ze bij de Aldi en Lidl altijd terecht kon met haar trucje en  om deze reden zelfs nooit meer kleingeld meeneemt.

Sleutels

Geen gedonder meer met kleingeld, gewoon altijd boodschappen doen met een karretje! Ook makkelijk als je kleine kinderen mee hebt, voor de snelheid zet je ze gewoon in het karretje. Het maakt het leven van een de mens een stuk gemakkelijker. Om ellende te voorkomen, hebben wij iets tofs gevonden! Je hebt vast een bos met sleutels bij je. Pak de meest ronde sleutel en gebruik deze als muntje! Super handig, zo hoef je nooit meer moeilijk te doen als je geen muntjes bij je hebt. Bekijk het onderstaande filmpje om te zien hoe het moet.


Pagina 2/2

Lees ook: Aan deze symptomen herken je dat je lever aan het vervetten is

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest