Oeh: bij deze bedrijven krijg je een cadeautje op je verjaardag

cadeau

Dit maakt je verjaardag nog leuker

Ongeacht je leeftijd, blijft je verjaardag een bijzondere gelegenheid. Ook al trakteert de jarige vaak, het is ook leuk om op ‘jouw’ dag een cadeautje te krijgen. Gelukkig zijn er bedrijven die hier gehoor aan geven!

1. Lidl

Als je regelmatig winkelt bij de Lidl, dan heb je vast de Lidl Plus app al. Met deze digitale klantenkaart spaar je voor kortingen en gratis producten. Maar ben je jarig? Dan krijg je bij Lidl sowieso een gratis product uit het assortiment. Wat dat is, verschilt per jaar. Maar goed, alles wat gratis is, is mooi meegenomen!

2. HEMA

Bij de HEMA denken we natuurlijk meteen aan tompouce en rookworst. Als we er zijn, kunnen we het vaak niet laten om iets lekkers mee te nemen. Maar wist je dat je op je birthday bij de HEMA een gratis tompouce krijgt? Het enige wat je hiervoor moet doen, is je registreren voor de HEMA-klantenpas en je geboortedatum invullen in je profiel. Een week voor je verjaardag zul je de voucher in je mailbox zien verschijnen!

3. McDonalds

Ook McDonalds trakteert hun jarige fans graag. Als je de app downloadt en daarin je geboortedatum invult, zie je op je verjaardag een coupon verschijnen voor zes gratis McNuggets, een McFlurry of hamburger. We’re lovin it!

4. Dunkin’ Donuts

Ook Dunkin’ Donuts heeft een speciale actie voor iedereen die jarig is. Ook hier geldt weer dat je in de app je geboortedatum moet invullen. Als je in de app kunt aantonen dat je jarig bent, krijg je een gratis donut. Jammie!

5. Kinepolis

Ga je graag naar de bios? Dan moet je even opletten wanneer je bijna een jaartje ouder wordt. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Kinepolis, bemachtig je op je verjaardag namelijk een gratis kaartje voor je favoriete film.

Lees ook: Hebben! Action verkoopt karaokeset voor een prikkie

Bron: Dingen Voor Vrouwen | Beeld: Pexels

Array