Gebeld door een onbekend nummer? Zo kom je erachter wie je probeert te bellen

onbekend nummer

Zo weet je snel wie jou belt

Veel nummers heb je opgeslagen in je telefoon. Denk hierbij aan nummers van je familie, vrienden en collega’s. Toch zullen er ook andere mensen zijn die jou proberen te bellen. Als het een verborgen nummer is, dan kom je er waarschijnlijk niet achter wie het is en zul je af moeten wachten tot ze nog eens bellen. Als er wel een nummer staat, dan kun je er heel gemakkelijk achter komen wie jou wil spreken. 

Je moet er maar op komen.

Onbekend nummer

Je hebt niet altijd zin om op te nemen en als het een onbekend nummer is dan zijn we daar helemaal huiverig voor. Je weet van tevoren niet wat de persoon in kwestie van je wil. Het liefste zou je dus eerst uitzoeken met wie je te maken hebt en dat kan gelukkig heel gemakkelijk door een trucje toe te passen.

Profielfoto

Het trucje is eigenlijk heel simpel. Het enige wat je moet doen is het nummer opslaan in je telefoon. Ga vervolgens naar de app WhatsApp en zoek het nummer op. Grote kans dat er een profielfoto staat bij de persoon in kwestie en zo weet je dus altijd wie je probeert te bellen. Mocht diegene geen profielfoto hebben, dan zit er niks anders op dan terugbellen en zien wie het is.

Lees ook: Schokkend: dit is wat je telefoon met je ruggengraat kan doen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: pxhere