Ben jij ook altijd alles kwijt? Dan is DIT écht iets voor jou; zo raak je nooit meer je spullen kwijt!

Maak een einde aan de eindeloze zoektocht!

Ben jij het ook zo zat om altijd alles kwijt te zijn? Om in die grote tas naar je sleutels te moeten graaien terwijl je toch echt eigenlijk naar binnen wilt omdat je heel nodig moet plassen? Dan is deze uitvinding echt iets voor jou!

Het aantal situaties waarin je iets kwijt bent dat je toch echt nét nog in je handen had zijn niet meer op twee handen te tellen. Vooral vrouwen hebben hier last van; zij zijn toch net iets ongeorganiseerder en chaotischer van aard dan mannen. Wist je dat we gemiddeld 9 voorwerpen per dag verliezen en dat we iedere dag zo’n tien minuten besteden aan het zoeken van spullen? Zonde van de tijd!

Wat veel handiger is, is het gebruik van een TrackR bravo. Deze TrackR, een apparaatje dat niet groter is dan een muntstuk, kun je aan alles vastmaken. Neem bijvoorbeeld je sleutelbos; maak de TrackR aan je sleutelbos vast en je kunt hem gemakkelijk via een app op je telefoon terugvinden. Je kunt het apparaatje ook aan je tas hangen, in je portemonnee stoppen of zelfs aan de halsband van je hond vastmaken!

Ben je het betreffende item kwijt? Druk dan op een knop in de app en de TrackR gaat rinkelen waardoor je het item terug kunt vinden. Het werkt ook andersom: ben je je telefoon kwijt? Druk dan op een knopje op de TrackR waardoor je telefoon gaat rinkelen. Simpel toch?