Opgelet: deze spullen vergeten we het vaakst op ons vakantieadres

vakantie

Deze spullen moeten we niet wéér vergeten

Wanneer je op het punt staat om op vakantie te gaan is: ‘Zijn we niks vergeten?’ de vraag die al minstens tien keer is gesteld. En ook wanneer je je weer opmaakt om naar huis te gaan wordt deze vraag tig keer gesteld. Helaas vergeet iedereen weleens iets mee te nemen en kom je er thuis achter dat Pluisje, het favoriete knuffeldier van je (klein)dochter, moederziel alleen op het bed in Spanje ligt.

Er is een aantal dingen die mensen steevast vergeten op hun vakantieadres. Veel vakantiegangers hebben er een handje van om de volgende spullen te vergeten:

  • Opladers: zeker reisstekkers -die je om deze reden ieder jaar weer opnieuw moet aanschaffen- worden vaak vergeten. In Nederland gebruik je deze namelijk niet. Ook opladers blijven vaak liggen, jammer is dat je pas doorhebt dat je ‘m bent vergeten wanneer je de oplader nodig hebt. Kijk voordat je vertrekt daarom even naar alle stopcontacten en nachtkastjes.
  • Zwemspullen: alle artikelen die we gebruiken om het water te trotseren worden vaak vergeten. Van zwembroeken tot duikbrillen. Vaak hangen de zwemspullen en handdoeken nog aan een droogrek, waardoor je ze snel over het hoofd ziet wanneer je je spullen gaat inpakken. Controleer daarom ook altijd even het droogrek.
  • Eten en drinken: naast souvenirs is het altijd leuk om eten en drinken aan te schaffen dat je thuis niet hebt. Om het zo lang mogelijk goed te houden, bewaar je de lekkernijen daarom braaf in de koelkast. Helaas vergeten veel mensen de koelkast te controleren voordat ze naar huis gaan, waardoor het vaak gebeurt dat ze de aanschafte delicatessen vergeten. Zonde!

Vond je dit artikel leuk? Bewaar ‘m op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Undplash