Weer je batterij leeg? Het opladen van je smartphone: we doen het al jaren verkeerd!


Gebruik deze tips om langer van je smartphone te kunnen genieten!

Iedereen gebruikt zijn of haar smartphone een groot deel van de dag. Gemiddeld pakken we tegenwoordig onze telefoon 112 keer per dag op! Om even te zien hoe laat het is, voor je werk, om een spelletje te spelen of even de social media te checken. Om de hele dag gebruik te kunnen maken van je iPhone, Galaxy S7 of wat voor smartphone dan ook, is het uiterst belangrijk dat de batterij lang genoeg mee gaat.

Het is zo vervelend als je net wat op wilt zoeken, maar je batterij weer op is! Ook wij lopen vaak genoeg tegen het probleem van een lege smartphone aan en gingen daarom op onderzoek uit! Gelukkig blijkt dat we eigenlijk onze telefoon op een hele verkeerde manier opladen. We leggen hieronder uit waarom.
Eerder werd er altijd gezegd dat je je smartphone op moet laden als deze bijna leeg is. Dat is absoluut niet waar! Sterker nog, het is dé oorzaak van het ontstaan van een luie batterij. Het klinkt misschien een beetje raar, maar het is namelijk zo dat de lithium batterijen in onze smartphones aan ‘stress’ lijden. Daarom is het belangrijk dat ze tot rust komen en wij weten nu hoe! Lees op de volgende pagina verder voor deze handige tips!


Pagina 1/2