Met deze truc maak jij je handschoenen smartphone-proof!

handschoenen telefoon

Opnemen en appen zal een eitje zijn met deze aanpassing

In de winter is het niet zo gek dat je handschoenen aan hebt als je buiten bent, maar dan ringt je telefoon. Wat nu? Opnemen met je handschoenen aan werkt alleen als je speciaal ontwikkelde handschoenen aan hebt toch? Fout. Voortaan hoef je je handschoenen niet meer uit te doen als je wilt opnemen.

Het trucje is zo ontzettend simpel!

Opnemen
Voortaan hoef jij niet diep te zuchten als je je telefoon hoort ringen, net als jij je handschoenen hebt aangetrokken. Het zal helemaal geen probleem meer vormen en je zult gewoon op kunnen nemen. Geen enkel probleem!

Zilvergaren
Het enige wat je nodig hebt voor deze superhandige truc is wat naald en zilvergaren en uiteraard je lievelingshandschoenen. Bekijk even met welke vinger je normaliter opneemt en doe daar een steken zilvergaren doorheen, zodat er een bultje vormt. Maak dit bultje niet te groot, een kleintje is ruimschoots voldoende. Je zult zien dat je nu heel gemakkelijk kunt opnemen, zonder je handschoenen uit te doen. Dat maakt het in de winter vele malen comfortabeler, toch? Als je het wil zien, bekijk dan dit filmpje:

Lees ook: Kantoorbaan? Met dít simpele trucje word je minder snel aangestoken door collega’s

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: LibelleTV | Beeld: pxhere