Op zoek naar een persoonlijk cadeau voor een man? Wij helpen je een handje

Zo zet je de man(nen) in je leven eens goed in het zonnetje

Met de feestdagen die steeds dichterbij komen komt die ene vraag weer naar boven… Wat kan ik hem dit jaar cadeau geven? Voor sommige mensen is het bedenken van een goed cadeau heel lastig, omdat ze alles al hebben of omdat je gewoon niet zo goed weet waar je ze nou echt blij mee maakt. Toch is vaak echt de gedachte die telt en met een mooi persoonlijk cadeau waar je goed over na hebt gedacht kan je de plank toch bijna niet mis slaan?!

Sieraden als cadeau

Het is een echt klassiek cadeau voor vrouwen, een mooi sieraad. En dat is dan ook niet voor niets, een sieraad kan veel emotionele waarde hebben en je kan het altijd bij je dragen. Toch denken we bij een cadeau voor mannen minder snel aan een sieraad, maar waarom eigenlijk? Steeds meer mannen dragen graag meer sieraden dan alleen een horloge. Kijk voor jouw volgende cadeau dus eens tussen de heren sieraden en kies bijvoorbeeld een mooie ketting, ring of armband uit.

Jouw cadeau personaliseren

Om je cadeau extra bijzonder te maken kan je het laten personaliseren. Sieraden graveren is een goede manier om een cadeau net iets persoonlijker te maken. Je kan hierbij denken aan een speciale tekst, naam of datum in een sieraad te laten zetten maar er zijn ook andere opties. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een sieraad met een vingerafdruk gravure. Op deze manier draag je iets unieks van jouw dierbare bij je. Een andere originele vorm van graveren is een fotogravure. Hierbij wordt de foto van een persoon of bijvoorbeeld jouw huisdier in een sieraad gelaserd.

Kortom, er zijn genoeg manier om een mooi persoonlijk cadeau te geven waardoor je vast een sieraad kan vinden dat goed bij jouw vriend, vader of broer past!

Lees ook: Inpakhack: zo pak je makkelijk cadeautjes met een onhandige vorm in

Beeld: Unsplash