PFFFF, wat duurt dat lang! Dankzij deze geheime truc is jouw wasdroger véél sneller klaar!

droogtrommeldoekjes

Met deze truc is jouw was veel sneller droog!

De was doen, het is een klus waar niemand echt vrolijk van wordt. Gelukkig hebben we nu wel de luxe van een wasdroger en wasmachine, want vroeger was het natuurlijk helemaal een drama. Wist je dat vrouwen vroeger wel 10 uur per dag met het huishouden bezig waren?!

Maar ook al gaat het tegenwoordig allemaal een stuk sneller, naast een baan en kinderen neemt het alsnog genoeg tijd in beslag. Wij houden tegenwoordig gewoon erg van gemak en snelheid. Daarom is het soms ontzettend irritant om uren te wachten tot je was een keer uit de droger kan. En als je het er dan na dik anderhalf uur uithaalt is het ook nog eens een totaal verkreukelde bal… Nou, laten wij daar nu de perfecte oplossing voor hebben!

Wat heb je nodig voor deze geniale truc? Een paar (schone!!) oude tennisballen. Gebruik liever geen nieuwe ballen, omdat die hun kleur kunnen afgeven aan het wasgoed. Doe je schone was in de trommel en doe de tennisballen erbij. Doordat de ballen in de machine heen en weer stuiteren, raken de items minder snel in elkaar verstrikt. Dat betekent minder kreukels. Bovendien kan de lucht beter circuleren, waardoor de was sneller klaar is. Tadaaa!

Bron: Margriet | Beeld: Pixabay