Geniaal! Ze stopt haar smartphone in een lege schoenendoos en kijk wat er gebeurt

smartphone schoenendoos bioscoop

Wat een goed idee!

Tegenwoordig is bijna iedereen wel voorzien van een smartphone. En met een beetje geluk heb je ook de leuke apps als Netflix of Videoland op je telefoon staan. Als dit het geval is moet je zeker even verder lezen, want van deze simpele truc ga je zeker veel plezier beleven!

Het enige dat je nodig hebt is een lege schoenendoos, een rond vergrootglas en je eigen smartphone.

Projectie

Geloof het of niet, maar met deze drie items maak je heel gemakkelijk een thuisbioscoop! In de onderstaande video is te zien hoe het meisje aan de voorzijde van de lege schoenendoos een rond gat knipt, ter grootte van het stuk vergrootglas. Ze plaatst het ronde glas in het gat en legt vervolgens haar smartphone, met het scherm naar voren in de schoenendoos.

Thuisbioscoop

Belangrijk is wel dat je er op let dat je de smartphone ondersteboven neer legt. Door het vergrootglas zal het scherm anders namelijk andersom projecteren op de witte muur. Daarnaast gebruiken ze in de instructie video een grotere papierklem, waardoor de telefoon makkelijker neer te zetten is in de schoenendoos. Wanneer je de juiste film hebt aangezet en de smartphone op de juiste plek staat, doe je de doos dicht, het licht uit en zorg je dat de doos gericht staat op een witte muur. Veel kijkplezier!

Bekijk de handige truc in de onderstaande video vanaf 1:55

Lees ook: Nooit meer lauw bier! Zo worden blikjes en flesjes drinken binnen vijf minuten koud

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: 5 minute crafts | Beeld: videostill
Array