Stewardess onthult: zo vermijd je lange rijen op het vliegveld

rijen vliegveld

Aha!

Ga jij binnenkort op reis, maar zie je nu al op tegen die lange rijen op het vliegveld? Geen zorgen! Wij hebben namelijk dé tip voor je om deze rijen te vermijden. En nee, dat verzinnen we niet zomaar. Een stewardess heeft namelijk al eens eerder onthult hoe je deze rijen omzeilt. Ha! 

De ultieme tip om lange rijen te vermijden

Nu er steeds meer mensen gaan reizen, is een lange rij op Schiphol – of bij andere vliegvelden – vaak niet te vermijden. Toch is er een handig trucje voor, zo onthulde stewardess Esther Sturrus al eens eerder: “Reserveer een tijdslot voor je vlucht, daarmee vermijd je de lange rijen voor de security op het vliegveld.”

Veel mensen weten dit waarschijnlijk nog niet, maar wanneer je vanaf Schiphol vliegt, kun je drie dagen van tevoren een tijdslot reserveren om door de securitycontrole te gaan. Op deze manier vermijd je de lange wachtrijen omdat je dan naar een rij mag voor mensen met een speciaal tijdslot. Let wel op: dit tijdslot geldt alleen voor de security, dus niet voor het inchecken van de bagage. Het is dus belangrijk om alsnog ruim op tijd aanwezig te zijn.

Lees ook: Met deze tips verwijder je vervelende geurtjes uit je koelkast

Bron: Margriet | Beeld: Adobe Stock