In slechts de helft van de tijd je was droog hebben? Dat kan met deze tip

wasmachine droog

Je hebt dit item gewoon al in de kast liggen

Lang wachten totdat de droger een keer klaar is? Nee, daar heeft niemand zin in. Wanneer je je schone was uit de wasmachine haalt, wil je het liefst dat deze zo snel mogelijk weer droog is. Het lijkt bijna onmogelijk om je schone was sneller droog te krijgen dan dat het programma van de droger aangeeft, maar schijn bedriegt.

Tijdschrift Libelle kwam met dé tip om je was twee keer zo snel te laten drogen.

Extra toevoeging

Eigenlijk is het simpel en ook wel erg logisch, want je hoeft maar één extra item toe te voegen aan je wasgoed, namelijk: een droge handdoek. Ja echt, dit is het enige dat je nodig hebt om je was twee keer zo snel te laten drogen in de droger. De droge handdoek neemt namelijk al het vocht vanuit je pasgewassen wasgoed op en hierdoor zal je was een stuk sneller droog zijn.

Wasmachine

Wil je graag de levensduur van je wasmachine verlengen? Dan is het goed om na het gebruik van de wasmachine het deurtje niet gelijk dicht te doen, maar nog even open te laten staan. Doe je dit niet, dan blijft er veel vocht achter in de machine en dit kan zorgen voor bacteriën en schimmels. Geloof ons, dat wil je niet.

 

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pixabay