TikTokkers ontdekken massaal handige functie van hun broodrooster

Heeft jouw broodrooster dit ook?

Met een broodrooster tover jij je doorsnee bammetje om tot een heerlijk warm en knapperig stukje brood. Toch zit er één nadeel aan dit keukenapparaat. Binnen de kortste keren zit het apparaat vól broodkruimels, die je er met geen mogelijkheid uit weet te krijgen. Gelukkig is daar TikTok om je uit de brand te helpen. Gebruikers van de app ontdekten namelijk een handige functie van hun broodrooster. 

Broodkruimels

Wanneer je een broodje hebt geroosterd moet je altijd veel moeite doen om het apparaat schoon te maken. Verwoed schud je de broodrooster uit boven de prullenbak in een poging alle kruimels eruit te halen. Maar wat blijkt nou, je kunt je leven in één klap een stuk makkelijker maken. De fabrikanten van broodroosters hebben er, in tegenstelling tot wat wij altijd dachten, heus wel over nagedacht, zo blijkt op TikTok.

Broodkruimellaatje

“Wat is een probleem waar volwassenen mee te maken krijgen, waar niemand je voor gewaarschuwd heeft?”, begint de TikTok-video van Zoe Alexander. Daar heeft zij het perfecte antwoord op. “Niemand heeft mij ooit verteld dat ik het broodkruimellaatje van de broodrooster moet legen”, verklapt zij terwijl ze het broodkruimellaatje uit de broodrooster tevoorschijn tovert. “Want als ik dat niet doe, vliegt ‘t apparaat in de fik”, voegt ze toe.

Het artikel gaat verder onder de video. 

@zoealexanderuk

#stitch with @samvanhorn THE CRUM TRAY!!!! #adulting #fyp #fml #grownup #zoealexander

? original sound – Zoe Alexander

Ontdekking

TikTok-gebruiker Amy Bails zag deze video van Zoe en kon haar ogen niet geloven. Een broodkruimellaatje in een broodrooster? “Nee, nee, nope, dat bestaat niet”, horen we haar zeggen terwijl ze een sprintje trekt naar de keuken. “Ik heb deze broodrooster al tien jaar. Er is een broodkruimella?!” Amy en Zoe zijn niet de enigen die niet van deze handige functie afwisten, blijkt al snel uit de comments. “Dat is een ding? Ik ga het nu meteen legen”, reageert iemand onder de video’s. “Ik heb mijn broodrooster al tien jaar, maar ik heb dit nog nooit gezien”, onthult een ander. Heeft jouw broodrooster ook zo’n handig broodkruimellaatje?

@amybails

@zoealexanderuk This came on my #fyp at midnight so yes! I am not wearing a bra. HOW DID I NOT KNOW THIS???

? original sound – Amy Bails

Lees ook: Dit is de reden waarom jouw vaat niet schoon uit de vaatwasser komt

Bron: TikTok, Kookfans | Beeld: Pixabay