Goed om te weten: dit is de truc om altijd prijs te hebben tijdens het grijpen

truc grijpen

Aha!

Ben jij op de kermis ook zo verslaafd aan het spelletje grijpen? Ook wij zijn schuldig. Hoewel het soms onmogelijk lijkt om dat ene knuffeltje te grijpen, is het toch een lekker gevoel wanneer je hem te pakken hebt. Maarre, wist je dat er een heel simpel trucje achter schuilt? Wij vertellen je daarom precies wat je moet doen om die ene knuffel te grijpen.

Handig trucje

Op TikTok gaat het handige trucje helemaal viraal. Want wat blijkt? Het is eigenlijk heel erg simpel. Zo zit het hem in de positiekeuze van de knuffel. Ja, echt waar. Het heeft dus helemaal niets te maken met hoe jij je grijpklauw positioneert. Laten we er een voorbeeldje bij pakken: je moet altijd voor de knuffel gaan die het dichtst bij het gat ligt. Geef hem dan een duw met je grijpklauw zodat ‘ie half over het gat heen ligt. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de knuffel een duwtje te geven en je hebt prijs!

Geheim verklapt

Toch blijkt dit trucje niet zo’n groot geheim te zijn. Zo reageren er anderen massaal onder dat de TikTokker hun geheim aan de wereld introduceert. “Verklap mijn geheim niet”, grapt iemand. “Iemand anders schrijft: “ik heb al zoveel prijzen gewonnen op deze manier, absoluut de perfecte tip.”

@arcadefriends I won several Kirbys this way! #arcade #clawmachine #cranegame #clawgame #arcadefriends #clawmachinewin #arcadewins #arcadeboss #clawmachinetips #clawmachinehack #arcadehacks ? Hug Me – Pharrell Williams & Trey Parker

Altijd prijs?

Enne, hoewel je best wat geld kan besparen met deze handige truc, is het wel verstandig om rekening te houden met het feit dat het niet altijd even goed werkt. Ga er dus niet blindelings vanuit dat je altijd prijs hebt met deze truc!

Lees ook: Ah oh: na Netflix ook Disney+ streng op gedeelde accounts

Bron: Metro Nieuws | Beeld: Adobe Stock