Met deze slimme truc waait de strandparasol nooit meer weg

slimme truc strandparasols

Geen wegwaaiende parasols meer op het strand

Heerlijk zo’n dagje naar het strand met het mooie weer. De meeste van ons zijn compleet uitgerust met een kofferbak vol met strandspullen. Strandbedden, handdoeken, luchtbedden, (strand)speelgoed voor de kinderen en natuurlijk niet te vergeten de goedgevulde koelbox met lekkere hapjes en drankjes. 

Zit je liever niet volledig in de zon? Dan is een strandparasol dé perfecte oplossing om wat meer schaduw te creëeren.

Strandparasol

Hoe fijn deze beschutting van de warme zon ook kan zijn op een hete stranddag, zodra er een klein beetje wind staat is zo’n strandparasol al een stuk minder handig. Voor je gevoel moet je telkens op de strandparasol letten, want doe je dit niet dan bestaat de kans dat de parasol het hele strand over vliegt. Hoe kan het toch dat de steel van de parasol nooit goed in het zand blijft zitten? Gelukkig bestaat er een hele slimme én gemakkelijke truc om je strandparasol vanaf nu goed vast te zetten. Op deze manier zal het nooit meer zomaar wegwaaien.

Soort cement

En dat is natuurlijk wel zo fijn. Zo kan jij ook eindelijk eens heerlijk genieten op het strand, zónder de hele tijd op de parasol te letten. Het enige dat je moet doen is een iets dieper gat in het zand te graven waar je de parasol wilt plaatsen. Loop naar het water en neem wat nat zand mee terug naar jouw plek. Vul het gegraven gat met het natte zand, steek hier de steel in en bedek de bovenzijde met droog zand. Het natte zand zal werken als een soort cement zodat je parasol met geen mogelijkheid meer wegwaait op het strand. Best slim, toch?

Bekijk hier de video met uitleg van LibelleTV:

Ook hebben nog een ultieme strandtip voor je. Er bestaat namelijk een goede reden waarom je altijd een hoeslaken mee moet nemen naar het strand! Benieuwd waarom? Lees dan snel verder op de volgende pagina.


Pagina 1/2