Wow! Dit simpele trucje tegen migraine gaat viral op TikTok

migraine tiktok

Hadden we dit maar eerder geweten

Als je regelmatig migraine hebt, is de kans groot dat je al van alles hebt geprobeerd om ervan af te komen. Soms is de oplossing makkelijker dan je denkt. Een vrouw op TikTok – die zelf al 25 jaar last van migraine heeft – zweert bij dit simpele trucje. Wij vertellen je hoe het werkt.

Ultieme tip

Migraine is ontzettend vervelend. Of je er nu zeer regelmatig, af en toe of zelden last van hebt, je wilt er zo snel mogelijk vanaf. Op het populaire platform TikTok deelt Jessica Pelatt haar ultieme tip tegen migraineaanvallen. Het gaat om een simpele nekoefening die de spanning uit je hoofd wegneemt. “Eentje in de categorie: dingen waarvan ik zou willen dat iemand ze me tien jaar geleden had verteld”, aldus Jessica.

25 jaar migraine

Jessica heeft zelf al meer dan 25 jaar last van migraine. In die tijd heeft ze letterlijk alles geprobeerd, maar niks hielp echt. Om dit punt kracht bij te zetten, deelt ze een lijst van alle dingen die ze heeft geprobeerd: medicijnen, MRI’s, CT-scans, een dieet, yoga, massages, een nieuw matras en nog veel. “Ik heb alles geprobeerd. Ja, echt alles”, benadrukt Pelatt.

De vrouw heeft nu eindelijk ontdekt wat wél voor haar werkt. Lees snel verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2