Ha! Met dit trucje kan je verwijderde WhatsApp-berichten alsnog lezen

Zo kan je er toch nog achter komen wat diegene heeft gezegd

Of je WhatsApp nu gebruikt om een boodschappenlijstje aan je moeder door te sturen, of hele interessante ‘date-gerelateerde’ gesprekken voert: WhatsApp is een app waar we niet meer zonder kunnen én waar we af en toe ook flink op kunnen blunderen. Per ongeluk het berichtje naar de verkeerde persoon sturen na wat borrels? Help! Gelukkig bestaat er een verwijderknop. Maar helaas zijn we tegenwoordig nergens veilig meer, aangezien ook daar weer een trucje op gevonden is.

Voor alle nieuwsgierige aagjes onder ons.

Verwijderknop

Je hebt een verkeerd berichtje gestuurd? De verwijderknop is je beste vriend. Gebruikt iemand deze functie bij jou, dan spat je waarschijnlijk uit elkaar van nieuwsgierigheid. Want waar ging dit verwijderde bericht over? Wat het voor mij bedoeld? En wat stond erin? Geen zorgen, de oplossing is daar. Je leest de verwijderde WhatsApp-berichten namelijk gemakkelijk terug.

Hoe werkt het

De Android-gebruikers kunnen de verwijderde berichten teruglezen via een app. In onderstaande video wordt exact uitgelegd hoe dit te werk gaat, zodat jij als een heuse FBI-agent alle ‘verkeerd verzonden’ berichten terug kan lezen. Gebruik je een iPhone? Dan is het ook mogelijk, maar via een flinke omweg. Je telefoon maakt namelijk standaard een back-up van je WhatsApp-berichten. Verwijder WhatsApp, installeer ‘m opnieuw en kies de optie om chats te herstellen via de back-up die eerder is gemaakt. Hier staat het verwijderde bericht wel weer tussen!

Lees ook: Operatie in het verschiet? Dit zorgt voor minder behoefte aan pijnstilling achteraf

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Unsplash