Het internet wordt gek: man deelt ultieme ‘verborgen’ vaatwassertip

vaatwasser verborgen truc

Kende jij deze handige vaatwassertip al?

De mensen die in het bezit zijn van een vaatwasser in de keuken zijn gezegend. De vieze vaat hoef je nooit meer met de hand te wassen én te drogen. Alleen even in- en uitruimen en je afwasklusje is alweer gedaan. Hoe vaak je de afwasmachine inmiddels hebt gebruikt, deze ultieme en ‘verborgen’ tip van de vaatwasser kende je vast nog niet.  

Een man uit Ierland deelde zijn bevinding met de rest van de wereld en werkelijk het hele internet was verbaasd.

De verborgen truc
Via Twitter deelde de Ierse man zijn ‘Eureka-moment’ met zijn volgers. Toen eenmaal zijn weetje was gedeeld, raasde het bericht over de rest van de wereld. Het eigenlijk wel ‘simpele’ trucje is inmiddels door meer dan 10.000 lezers gelezen en gedeeld. Jarenlang kon Mike Mc Loughlin zijn grote borden niet kwijt in de onderste lade van de vaatwasser. Waar hij nu achter kwam en nou dé verborgen truc is? Het schijnt dat de bovenste lade van de vaatwasser te verstellen is, zodat de grote borden op onderste lade perfect zouden passen.

Twitterbericht
Mike Mc Loughlin’s bericht is als volgt: “Ik ben in 2008 hier naartoe verhuisd. Het heeft mij altijd gestoord dat de onderste lade van de vaatwasser niet hoog genoeg was voor mijn grootste borden. Ik heb ze altijd met de hand afgewassen. Deze week heb ik ontdekt dat je de bovenste lade hoger kunt plaatsen zodat al mijn borden perfect passen.” Inmiddels heeft het bericht ruim 14.000 retweets en bijna 86.000 ‘vind-ik-leuks’. Veel volgers keken direct of hun eigen vaatwasser ook de verborgen truc had en dit bleek bij de meeste vaatwassers het geval te zijn.

Lees ook: Dit is de juiste manier om bestek in de vaatwasser te doen en wij deden het fout

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pixabay