Vicks VapoRub blijkt wondermiddel dat niet alleen nuttig is bij verkoudheid! Wauw, dit is superhandig!

Vicks VapoRub

Vicks VapoRub is meer dan een vriend bij verkoudheid alleen

Je kent het vast wel, Vicks VapoRubs. Als het niet is via de reclames, dan is het wel omdat je het zelf al heel lang gebruikt. De zalf wordt al heel lang gebruikt om hoest en verkoudheid te verzachten. Tot zover logisch en bekend, maar wist je ook dat Vicks VapoRub voor nog veel meer dingen goed is? Het zal je verbazen waar je het allemaal voor kunt gebruiken.

Vicks VapoRubs belangrijkste ingrediënten zijn kamfer, menthol en eucalyptus. Deze ingrediënten zijn van nature ontstekingsremmend en hebben een ontsmettende werking. Met dat in ons achterhoofd hebben we acht verschillende Vicks VapoRub toepassingen voor je op een rijtje gezet!

Pijn aan je voeten

1. Pijn aan je voeten
Heb je pijnlijke voeten? Breng dan een flinke hoeveelheid VapoRub aan op beide voeten voordat je gaat slapen. Doe vervolgens een paar sokken aan en je voeten zullen de volgende dag als nieuw aanvoelen.

Piepende scharnieren en deuren

2. Piepende scharnieren en deuren
Ook het smeren van Vicks VapoRub op piepende deuren en scharnieren zorgt voor verlichting. Neem wel een flinke hoeveelheid en laat de magie zijn werk doen.

Insecteren afweren

3. Weer insecten af
Het lijkt erop dat insecten de sterke geur van Vicks VapoRub vervelend vinden. Mocht je willen voorkomen dat je gestoken wordt door insecten smeer de zalf dan op als je op plekken bent waar veel insecten zijn. Ben je per ongeluk toch gestoken door een mug? In dat geval kun je het op de muggenbult inwrijven om de klachten te verlichten.

Hoofdpijn

4. Verlicht hoofdpijn
Je raadt het vast al, door een beetje Vicks VapoRub op je voorhoofd te smeren kun je effectief hoofdpijn bestrijden. Wacht even een paar minuten en dan zul je het verschil merken.


Pagina 1/2