VIDEO: Wow, hij plakt een stukje gekleurd plakband over de camera van zijn smartphone en wat hij dan ziet…

Wat een bizar trucje!

De camera van je telefoon gebruik je normaal om leuke kiekjes te maken, maar wist jij veel dat je er veel meer mee kan? Deze man plakt namelijk heel simpel een stukje gekleurd plakband op de flitser naast de camera van zijn smartphone. En wat er dan gebeurt? Het is echt ongelofelijk! Hij doet het niet voor een leuk effect op Instagram, maar het resultaat is verbluffend!

Dit trucje gaan wij zeker eens uitproberen!

Forensisch speurwerk

Voor de mensen die wel houden van wat speur- en detectivewerk gaan dit trucje heel leuk vinden. Keek je vroeger ook altijd Room Raiders waarbij je favoriete segment de UV-lamp was? Je kan namelijk nu met de camera van je smartphone zélf forensisch speurwerk uitvoeren. Altijd al benieuwd geweest hoe jouw huis er van binnen uit ziet qua vlekken aan de hand van een UV blacklight? Lees dan hieronder gauw verder!

Gekleurd plakband

De man in de onderstaande video plakt een stuk gekleurd plakband over de flitser van zijn smartphone, en maakt hiermee eigenlijk een mini-UV blacklight. Je zou denken dat het gewoon een leuk blauw effect geeft, maar je bootst er als het ware een UV-licht mee na. Het enige wat je zelf voor deze truc nodig hebt is je mobiele telefoon, een stukje doorzichtig plakband en een twee viltstiften: een blauwe en een paarse.

Ben je benieuwd hoe dit trucje in z’n werk gaat? Bekijk dan de uitleg en de video op de volgende pagina.

Pagina 1/2