Dit is de datum waarop je de allergoedkoopste vliegtickets boekt

vliegtickets boeken

Wacht niet te lang met het boeken van je vliegtickets

Jij voelt het waarschijnlijk ook; deze winter is ontzettend donker, grauw en regenachtig. Niet het soort weer waar we heel blij van worden en daarom zijn we allemaal massaal aan het denken aan de zomervakantie. Het is namelijk alweer tijd om te boeken! Wij worden al blij van het vooruitzicht en we gaan je nog blijer maken: dít is het beste moment om te boeken!

Wij kunnen niet wachten om te boeken!

Goedkoop
Uit onderzoek van een reiswebsite blijkt dat je vliegtickets het beste voor 28 januari kunt boeken, omdat je dan veel goedkoper uit bent. De losse vliegtickets voor de zomer zijn dan goedkoper. Kies dus niet direct voor een retourtje. Als je echt voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten, kun je het beste een vakantie boeken tussen oktober en december 2018. Last-minute boeken kan hier echt niet tegenop, want vaak zijn de vliegtickets dan juist het duurst.

Besluiteloos
Ben je toch wat besluiteloos? Geen probleem. Als je wat later boekt, kun je het beste kiezen voor steden als Barcalona, Milaan, Marseille, Rome en Mallorca. Die steden zijn relatief goedkoop. Vooral tickets naar Griekenland, Turkije, Zuid-Spanje en Portugal zijn wat duurder, dus als je daarheen wilt, moet je eigenlijk nu wel gaan beslissen!

Lees ook: Wauw! Binnenkort kunnen we voor dít luttele bedrag naar New York vliegen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: pxhere