Huh? Volgens TikTok doen we onze vuilniszak verkeerd in de prullenbak

Als we TikTok mogen geloven, zou het anders moeten

Je bent nooit te oud om te leren. En dat is maar goed ook, want het blijkt nu dat we heel ons leven de vuilniszakken verkeerd in de prullenbak hebben gestopt. Althans, als we TikTok mogen geloven. Wij hebben dit nooit geweten en de kans is groot dat jij de vuilniszak ook keer op keer verkeerd in je vuilnisemmer hangt. Hoe het wel moet? Nou, zo!

TikTok

TikTok is goed voor meer dan alleen vermakelijke dansjes. Het sociale medium leert ons keer op keer nieuwe dingen, zoals hoe je een wc het beste kunt doorspoelen (ja, echt), hoe je een toiletblok goed gebruikt en hoe ijsblokzakjes écht werken. Nu blijkt ook nog eens dat we niet weten hoe we een vuilniszak écht goed in de prullenbak stoppen.

Verkeerde manier

Je scheurt een vuilniszak van de rol af, zoekt de opening en je schudt ‘m één of twee keer in de lucht zodat-ie opent. Klinkt bekend, toch? Vervolgens stop je ‘m met de onderkant naar beneden in de prullenbak en frummel je de opening over de rand van de vuilnisemmer. Doe je dit ook zo? Nou, dat is dus verkeerd. Als we TikTok mogen geloven dan.

Draai ‘m om

Hoe het dan wel moet? Dat is eigenlijk heel simpel. Houd de vuilniszak op de kop, dus met de onderkant naar boven gericht. Vouw vervolgens de opening van de zak over de randen van de prullenbak heen, zodat de vuilniszak als een soort hoedje op de bak staat. Dan duw je de onderkant van de vuilniszak in de prullenbak. En klaar is Kees! Ideaal, als je het ons vraagt.

@ch0zi

Bro. Who knew?? Garbage bags have an inside out mode?? Lmaoo. My life is a changed

? Coming of Age – Blondes

Lees ook: Bizar: vrouw vindt verborgen appartement achter haar badkamerspiegel

Bron: TikTok | Beeld: Pixabay