Voor op het strand: met deze lifehacks ‘verstop’ jij je waardevolle spullen

Strand-waardevolle-spullen

Ideaal voor als je naar het strand gaat!

Als je op het strand bent, wil je uiteraard ook even de zee van dichtbij bekijken. Voor een frisse duik of om even door het water te lopen. Maar wat doe je met je spullen? Zakkenrollers zijn namelijk ook actief op het strand. Vooral wanneer jij onschuldig in het water zwemt. Gelukkig is er een handige lifehack waarmee al jouw waardevolle spullen veilig bewaard blijven! 

1. Luier

Misschien heb je het al in huis of moet je even een sprintje trekken naar de winkel. Hetgeen wat je nodig hebt is namelijk een luier. Niemand verwacht namelijk dat jij je portemonnee, telefoon, sleutels en sieraden in een luier verstopt. Rol de luier uit, stop je waardevolle spullen in de luier en rol deze weer goed op. Leg hem vervolgens op je strandlaken of in je tas. Iedereen zal denken dat het een gebruikte luier is.

2. Reinigingsdoekjes

Heb je geen luier bij de hand? Dan zijn er ook nog andere manieren om je spullen goed te bewaren. Zo kun je het bewaren in een leeg pakje van bijvoorbeeld de reinigingsdoekjes. Hiervoor is het wel belangrijk dat er geen schoonmaakmiddel meer in het zakje zit. Met het handige klepje kun je het er makkelijk in stoppen.

3. Pakje maandverband

Ook de verpakking van maandverband of tampons kun je gebruiken om je sieraden of telefoon in op te bergen. Haal de helft uit de verpakking en niemand heeft het door dat je hier spullen in verstopt hebt. Handig!

4. Zonnebrandfles

De zonnebrandfles is een veelvoorkomend product op het strand waardoor niemand doorheeft dat dit jouw stiekeme verstopplek is. Spoel eerst de fles goed om en knip er een opening in via de achterkant. Haal eventueel het etiket eraf om vervolgens weer over de opening te plakken.

5. Strandbal

De laatste tip die je kunt proberen is een strandbal. Want net als de zonnebrandfles, is de strandbal ook veel te zien op het strand. Voor deze tip heb je alleen geen strandbal nodig waarmee je nog wit spelen, maar eentje die al kapot is. Prik een gat in de achterkant en stop hier je spullen in. Leg hem op je strandlaken, alsof je hem later nog gaat gebruiken. Niemand heeft iets in de gaten.

Lees ook: Dit is de reden waarom je vanaf nu altijd een hoeslaken meeneemt naar het strand

Bron: Linda | Beeld: Pexels