Vrouw deelt handige tip met paracetamol tegen roestig strijkijzer

roestige strijkijzer paracetamol

Heb je een roestig strijkijzer thuis? Probeer deze tip met paracetamol eens!

Strijken, de een doet het iedere dag, de ander alleen wanneer het écht nodig is met kreukende kleding. Of we ‘m nu vaak of af en toe gebruiken, na verloop van tijd kan het ijzeren onderstuk gaan roesten. Vervelend, want strijken met een roestige strijkijzer doe je je kleding geen plezier mee. Hoe hardnekkig de roest ook is, deze vrouw zweert bij paracetamol om strijkijzers weer als nieuw te krijgen.

Wij gaan deze handige tip direct uitproberen!

Handig trucje

Een roestige strijkijzer ziet er niet alleen smoezelig uit, maar je kunt je kleding er ook mee verpesten. Maar hoe zuinig je ook op je strijkijzer bent, na verloop van tijd kan er toch een roestlaagje op je strijkijzer ontstaan. Gelukkig is het helemaal niet nodig om een nieuwe te kopen. Met deze handige truc klaar je het klusje ook!

Roestige strijkijzer

De Britse Laura Siârn Outhart had een roestige strijkijzer in haar bezit. Ze stond op het punt om haar oude exemplaar in te ruilen voor een nieuwe, tot ze op een ouderwetse tip van oma stuitte. Het roestige gedeelte van de strijkijzer kon namelijk gemakkelijk schoongemaakt worden met paracetamol. Ze probeerde het uit en maakte een voor- en nafoto van het resultaat. We moeten zeggen, het strijkapparaat ziet er inderdaad weer uit als nieuw!

Lees verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2