Door deze vrucht ben je binnen no-time van je droge hielen af

droge hielen vrucht

Waarschijnlijk heb je dit gewoon al in huis

Zomerse outfits vragen ook om zomers schoeisel. Voor de één is dit een verademing, maar voor de ander juist niet. Ben jij niet zo trots op je droge hielen en vind je dat dit absoluut niet mooi in een sandaal of slipper staat?  Dan is het hoog tijd om daar verandering in te brengen. We hebben namelijk een simpel trucje, waardoor je er binnen no-time vanaf bent. Aan de slag! 

En het vereist ook nog eens erg weinig werk.

Citroen

Het is heel simpel: pak een citroen en snijd hem doormidden. Plaats de halve citroen op je hiel en wrijf het sap goed in. Zodra het grootste gedeelte van het sap eruit is geperst, pak je een (oude) sok en trek je deze aan. De citroen zit nu nog om je hiel heen! Doe dit vervolgens ook bij je andere hiel en neem lekker een half uurtje rust terwijl je met je voeten omhoog zit. Het sap uit de citroen kan nu rustig in je droge hielen trekken.

Wrijven

Na een half uurtje intrekken verwijder je de citroenen van je hiel. Wrijf vervolgens met een puimsteen over je hielen. Door het citroensap zijn je hielen zacht geworden, waardoor je gemakkelijk de dode huidcellen van je droge hielen kan verwijderen. Heb je echt een hardnekkige droge huid? Herhaal deze behandeling dan een aantal keer per week om het gewenste resultaat te bereiken. Zo zul je zien dat het elke week een stukje beter wordt. Voordeel: je doet dit gewoon terwijl je serie kijkt of een tijdschriftje leest op de bank. Helemaal niet erg!

Lees ook: Aha, dit is de reden waarom je voeten niet tegen kietelen kunnen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pexels