8x waar je wattenstaafjes voor kunt gebruiken in huis

Wattenstaafjes zijn superhandig in huis!

Heb je standaard een doosje met wattenstaafjes in de badkamer om je oren of neus mee schoon te maken, of gebruik je ze om make-up bij te werken? Dan is dit artikel zeker wat voor jou! Wattenstaafjes kunnen namelijk voor nog veel meer dingen gebruikt worden. En dan hebben we het vooral over een aantal klusjes in het huishouden.

Voor deze acht dingen in het huishouden kun je wattenstaafjes gebruiken

1. Crèmes schoon houden

Telkens wanneer je met je vinger in een pot (dag)crème dipt, komen er bacteriën in het product terecht. Om je verzorgingsproducten schoon te houden, kun je een wattenstaafje gebruiken om de hoeveelheid die je nodig hebt eruit te scheppen.

2. Elektronica schoonmaken

We gebruiken elke dag veel van onze elektronische apparaten, maar we denken er zelden over na om ze goed schoon te maken. Na verloop van tijd kunnen er flink wat bacteriën op deze elektronische apparaten komen. Gebruik een wattenstaafje, ondergedompeld in wat alcohol of ander schoonmaakmiddel, om de hoeken en gaten van telefoons, tablets en laptops schoon te maken. Ze zijn ook handig voor het schoonmaken van de ruimten tussen de toetsen van je toetsenbord.

3. Het interieur van de auto

Met een vochtig wattenstaafje kun je stof en vuil uit lastig bereikbare delen van het interieur van je auto krijgen. Denk aan deurgrepen, raamknoppen, ventilatieopeningen en de versnellingspook.

Lees verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2