Wauw, deze hond wordt gepakt door een krokodil, wat de man vervolgens doet is echt ongelofelijk!

Dit is nou wat je noemt een ware vriend!

Wayne en zijn trouwe hond Choco bevonden zich op een afgelegen plek op het Kaap York-schiereiland in Australië, aan de oever van de Mitchell River. Maar wat gebeurde er toen? Dit hadden ze niet verwacht en wij ook niet!

“Choco kwam plotseling te dicht bij het water als er ineens een krokodil uit het water springt en zich vergrijpt aan Choco, vertelde Wayne. De krokodil lag op de loer en wachtte tot Choco dicht genoeg bij het water kwam zodat hij Choco makkelijk kon grijpen. Choco werd van achteren aangevallen. Het ging zo snel dat ik ze onder water zag verdwijnen. Het leek alsof ze een erg lange tijd onder water bleven, maar na ongeveer twee minuten kwam Choco boven water en naar me toe gezwommen.”

Maar wat raar! De krokodil was echter niet meer te zien. Choco had ernstige verwondingen opgelopen, het was vreselijk om aan te zien! Wayne had geen auto tot zijn beschikking om zijn trouwe vriend die zwaar gewond was naar de dichtstbijzijnde dierenkliniek te brengen. Wayne aarzelt geen moment en doet dit!

Lees het op de volgende pagina.


pagina 1/2