Weer met moeite die verschrikkelijke plastic verpakkingen? De volgende keer doe je het zo!

openen

Verpakking met scharen open maken zonder schaar

Iedereen kent ze wel: die verpakkingen van dubbel laags plastic, keihard machinaal tegen elkaar geseald in een fabriek. Allemaal met de bedoeling om de koper gefrustreerd te krijgen bij het openen van die verpakking. Het is serieus niet te doen én, om het allemaal nog wat ironischer te maken, deze verpakkingen zitten vaak om voorwerpen die dit soort verpakkingen JUIST open moeten maken. Probeer maar eens een schaar uit z’n verpakking te krijgen zonder schaar…

Zo zijn er nog talloze verpakkingen en etenswaren waarmee we maar moeite hebben om het te gebruiken. Gelukkig vonden we een heel leuk filmpje met daarin echte ‘lifehacks’ om toch binnen no-time te krijgen wat je echt wilt hebben, namelijk de inhoud! In het filmpje wordt onder andere toegelicht hoe je moeilijk te openen potten toch open krijgt, knoflook makkelijk pelt, pistachenoten open breekt zonder je nagels te scheuren en je nagellak niet uit frustratie het raam uitgooit omdat je de dop er niet meer af krijgt.
Het filmpje staat op de volgende pagina, maar er schiett ons opeens een fragment van Rambam te binnen waarin ze de fabrikant van de plastic verpakkingen eens flink te kakken zetten. Dat fragment bekijk je hier.


Pagina 1/2