Met een leeg blikje kun je je WiFi-signaal verdubbelen binnen twee minuten

WiFi-versterker

Met een beetje geluk wordt je WiFi-signaal zelfs vier keer sterker

Vloeken is natuurlijk het laatste wat helpt als je WiFi-signaal je niet bereikt, maar de situatie is toch wel erg frustrerend. Je wilt het liefst door je hele huis kunnen genieten van snel internet, maar daar lijkt je modem het niet altijd mee eens te zijn. Gelukkig is er een trucje waarmee je een zwak WiFi-signaal kunt versterken.

Het is nog goedkoop ook.

Geen dure snufjes

Loop een willekeurige winkel in waar ze media-apparatuur verkopen en je zult tegen een WiFi-versterker aanlopen. Heel handig om het signaal mee te versterken, maar je portemonnee wordt niet blij van het gemiddeld te besteden bedrag voor zo’n dergelijk apparaatje. Gelukkig kun je ook zélf een versterker maken en dat is dus helemaal niet moeilijk of duur.

Zelf versterken

In een handig filmpje wordt uitgelegd hoe je met slechts een paar dingen zelf een WiFi-versterker kunt maken. Als het om ontvangst gaat, zien we op onze mobiele apparaat vaak meerdere streepjes. Vaak zijn er twee streepjes te zien wat je ontvangst betreft, maar met deze handige WiFi-versterker kun je ervoor zorgen dat alle streepjes worden getoond.

Benodigdheden

Het enige wat je nodig hebt om zelf een versterker te maken, is slechts een leeg blikje, een scherp mesje en wat plakgom. Voorzichtigheid is wel geboden, aangezien het aluminium van het blikje scherp kan zijn.

Bekijk onderstaande filmpje hoe je de versterker maakt.

Lees ook: Op déze plek kun je beter geen gebruik maken van de wifi

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: YouTube KipKay | Beeld: Videostill