Wow: wist je dat je deodorant ook voor déze dingen kunt gebruiken? Geniaal!

Schermafbeelding 2017-04-14 om 16.04.16

Drie verrassende manieren om deo te gebruiken

Om fris en fruitig voor de dag te komen, voorzien we onze oksels iedere dag weer van een beetje deo. Hoewel deodorant erg verfrissend is, zijn er nog meer manieren waarop je dit middel tegen transpiratiegeur kunt gebruiken.

Wist je dat je deodorant voor meer dingen kunt gebruiken dan alleen voor je oksels? Lees hieronder drie verrassende manieren waarop je het kunt gebruiken.

  • Maak je gezicht minder glanzend. Smeer of spray een beetje deo op je vingers en wrijf vervolgens over je wangen, neus, voorhoofd en andere plekken op je gezicht die soms wat vettig kunnen ogen. Dezelfde formule die je oksels droog en fris houdt, helpt een vettige hoofdhuid tegen te gaan.

  • Om schurende benen te voorkomen. Wanneer je in de zomer een jurkje of een korte broek draagt, kan het zijn dat je benen tegen elkaar aanschuren wanneer je loopt. Voor de een geen probleem, maar voor de ander kan het erg irriterend aanvoelen. Wil je dat gevoel voorkomen? Smeer dan voortaan de binnenkant van je bovenbenen in met wat deodorant.
  • Om blaren te voorkomen. Wanneer je voor het eerst dat spiksplinternieuwe paar schoenen aandoet, kan het weleens zijn dat je blaren krijgt. Voorkom dit dilemma door voortaan wat deodorant op je hak, of op het gedeelte van je voet te smeren/spuiten, waar je weleens blaren krijgt. De poederachtige structuur van deo vermindert de wrijving, waardoor je veel minder snel blaren krijgt.

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Purewow |Beeld: Commons, Th145