Zien: zó vouw je spijkerbroeken het makkelijkst en snelst op

De TikTok-video heeft al bijna een miljoen likes

Het netjes opvouwen van kleding blijft een lastig klusje. Denk je net je kleding netjes opgestapeld te hebben in je kast, is het in een mum van tijd weer een zooitje. Ugh! Gelukkig is daar TikTok om ons een handje te helpen. In een video laat een vrouw zien hoe je spijkerbroeken niet alleen makkelijk, maar ook nog eens hartstikke snel, kunt opvouwen.

Spijkerbroek opvouwen

“Mijn leven is voor altijd veranderd”, schrijft TikTok-gebruiker Xtassy onder de video. Van wie de video oorspronkelijk is, is niet duidelijk. Te zien is hoe een vrouw héél handig een paar spijkerbroeken opvouwt. Hoe gaat ze te werk? Ze pakt eerst beide pijpen en vouwt deze omhoog, tot de bovenste rand van de spijkerbroek. Vervolgens vouwt ze ze nog eens in de lengte. Tot slot vouwt ze de twee opgevouwen pijpen op elkaar en tada… Zo makkelijk kan het zijn.

Reacties

Gelukkig zijn wij niet de enigen die niet wisten dat we zó onze jeans en broeken moesten opvouwen. “Ik heb het geprobeerd. Gaat super. Echt, je bent zo klaar”, reageert iemand onder de video. “Omg, ik ben net naar mijn kast gerend om al mijn spijkerbroeken opnieuw op te vouwen. Ik heb nu zoveel meer ruimte in mijn kast”, schrijft een ander. De TikTok-video heeft inmiddels bijna een miljoen likes.

Benieuwd hoe het opvouwen van de jeans eruitziet? Bekijk dan de TikTok-video hieronder.

@xtassy

My life has changed #forever #lifehack #lifehacks #lifehacking #nextepisode #cool #verymuchadequate

? The Next Episode(Erhu Ver.) – VA

Lees ook: Opgeruimd staat netjes: zo vouw je handdoeken volgens Marie Kondo

Bron: TikTok | Beeld: Unsplash, Waldemar Brandt