Onderzetters vergeten? Zo haal je die waterkringen uit je houten tafel

Die waterkringen zijn een doorn in het oog

Na een gezellig avondje borrelen kun je balen als een stekker als je grote – en dan ook nog meerdere – waterkringen in je tafel ziet. Daar zat je dus helemaal niet op te wachten. Die kringen dan maar een beetje verbloemen met een gezellig bloemetje op tafel? Dat is helemaal niet nodig! Met deze simpele trucjes werk je ze zo weg. 

Tandpasta

Je hoeft heus niet snel naar de winkel te benen om een schoonmaakmiddel aan te schaffen voor de tafel. Ook hoef je niet meteen het zwaardere geschut (denk aan een schuurmachine) erbij te pakken. Waarschijnlijk kun je die waterkring al met een beetje tandpasta verwijderen. Hoe dat precies werkt? Smeer wat tandpasta op de kring uit. Aan een beetje tandpasta heb je al genoeg. Masseer de tandpasta in met een doekje en laat even intrekken. Gebruik een ander doekje om de tandpasta weg te vegen en maak de tafel daarna schoon zoals je anders ook zou doen. Grote kans dat die vlek weg is!

Zie jij het niet zitten om tandpasta te gebruiken op je tafel? Er zijn nog meer trucjes om die vlekken te verwijderen. Je vindt ze op de volgende pagina!

Pagina 1/2