Zo krijg jij je doffe leren tas weer zo goed als nieuw

leren tas

Met dit simpele trucje krijgt je leren tas weer glans

Hoewel veel vrouwen geen excuus nodig hebben om een nieuwe tas te kopen, laat de portemonnee dit niet altijd toe. Bovendien zijn sommigen zo aan hun tas gehecht dat ze niet eens altijd een nieuwe willen. Het is in zo’n geval jammer dat een leren tas na een aantal jaar zo dof -en eigenlijk gewoon lelijk- wordt. Gelukkig kun je hier iets aan doen.

Dit werkt overigens ook voor een vaal geworden leren jas.

Dit heb je nodig:
Je hoeft echt niet naar de winkel om een dure spray of ander spul te kopen dat belooft je tas weer zo goed als nieuw te maken. Het enige wat je nodig hebt, ligt waarschijnlijk al in je fruitschaal. Om je tas weer mooi te krijgen, heb je namelijk alleen maar een schil van een sinaasappel nodig.

Zo doe je het:
Wat je precies met die schil moet doen? Heel simpel: wrijf de sinaasappel met de wittige kant naar beneden over je tas. Behandel het hele oppervlak met de sinaasappelschil. Waarschijnlijk zullen wat witte stukjes op je tas terecht komen, maar dat is niet erg. Wanneer je je hele tas als het ware hebt gescrubd, kun je een droge, schone doek gebruiken om de schillen weg te vegen. Daarna zul je zien dat je taf helemaal niet meer dof is!

Wil je dit bericht nog een keer lezen? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Margriet | Beeld: Videostill YouTube